Afvalinzameling

 

Frijlink Milieu haalt uw afval bij u op!  Voor iedere afvalstroom hebben wij het juiste inzamelmiddel. Door vooraf een afvalscan uit te voeren, bepalen wij samen met u welke middelen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie. Zo heeft u altijd een container op maat en betaalt u nooit te veel.

Afval bedrijven

In samenwerking met u willen wij deze stroom zo klein mogelijk maken. Restafval is de enige overgebleven afvalstroom nadat de andere afvalstromen binnen uw organisatie gescheiden zijn ingezameld. Het restafval wordt vervolgens in een energiecentrale omgezet in groene energie. Zo krijgt zelfs deze reststroom een nuttige toepassing. De opgewekte energie wordt geleverd aan honderdduizenden huishoudens en bedrijven. Bedrijfs-/restafval wordt ingezameld in rolcontainers van 240 t/m 1700 liter.

> Lees meer 

Container huren: voor bedrijven en particulieren

Op zoek naar een bedrijf waarbij u eenvoudig een (afval)container kunt huren? Dan bent u bij Frijlink Milieu aan het juiste adres! Via onze webshop kunt u snel en gemakkelijk online een container bestellen. Wij leveren voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Last minute huren? Ook dit is geen probleem, want vandaag voor 24.00 uur besteld is morgen geleverd.

> Lees meer

Papier/karton container

Nederland is één van de landen waar het meeste hergebruik van oud papier plaatsvindt. Uw oud papier vormt de belangrijkste grondstof voor de productie van nieuw papier, karton en tissueproducten. Door papier en karton te scheiden van het overige afval spaart u niet alleen het milieu, maar tevens neemt uw hoeveelheid Bedrijfs-/restafval af waardoor u automatisch bespaart op de totale afvalkosten. Papier/karton wordt ingezameld in rolcontainers van 240 t/m 1700 liter.

> Lees meer

Folie

Folie is een veel voorkomende en volumineuze reststroom (vaak verpakkingsmateriaal) die nog te vaak samen met het restafval wordt afgevoerd. Als folie apart wordt ingezameld, is het zeer geschikt voor recycling. Alle verwerkte folie wordt hergebruikt als grondstof voor nieuwe kunststof producten. Door gescheiden inzameling van folie bespaart u tevens op uw afvalkosten. Folie wordt ingezameld in geperforeerde zakken van 400 liter. Desgewenst kunnen we hier een zelfklemmende zakhouder bijleveren.

> Lees meer